eurolexic birou traduceri0726 382 382CONTACTTARIFECLIENTITRADUCERI

Birou de traducatori autorizati, oferim servicii de interpretariat la un standard inalt pentru toate tipurile de evenimente.

INTERPRETARIAT

Interpretariatul este activitatea prin care interpretul traduce mesajul vorbitorului din limba romana intr-o limba straina si invers.

Oferim servicii de interpretariat pentru diverse evenimente cum ar fi: seminarii, conferinte, notariat, sedinte indiferent daca sunteti in cautarea unui interpret pentru translatie simultana sau pentru translatie consecutiva.

In functie de tipul evenimentului, domeniul vizat si locul de desfasurare, va ajutam sa asigurati satisfactia participantilor, alegand cei mai buni interpreti cu experienta in domeniul tratat si oferind sfaturi pertinente si suport pe intregul parcurs al evenimentului.

TIPURI DE INTERPRETARIAT

Interpretarea simultana este interpretarea facuta in acelasi timp in care se vorbeste, traducatorii lucrand la cabina, cu casca si microfon. Interpretarea simultana este recomandata pentru conferinte, congrese, intruniri de afaceri cu un numar mare de persoane. Acest tip de interpretariat necesita interpreti cu o experienta deosebita in acest tip de servicii precum si echipamente speciale: sisteme de sonorizare profesionale, cabine pentru interpreti, casti pentru interpreti si pentru auditoriu, boxe.

Interpretarea consecutiva se face cu interpretul stand in apropierea vorbitorului care face scurte pauze in vorbire permitand astfel traducatorului sa traduca fragmentul rostit. Interpretarea consecutiva nu necesita echipamente speciale. Este folosita in intalniri publice sau restranse, in declaratii facute presei, la insotirea delegatiilor straine, audieri la tribunal, declaratii in fata notarului.

TARIFE INTERPRETARIAT

Mai jos sunt tarifele pentru interpretariat pe ora pentru o anumita limba straina. Tariful difera in functie de durata evenimentului, locatie si complexitatea acestuia.

Engleza
150 ron
Franceza
150 ron
Germana
150 ron
Italiana
150 ron
Spaniola
150 ron
Bulgara
200 ron
Ceha
200 ron
Croata
200 ron
Maghiara
200 ron
Polona
200 ron
Rusa
200 ron
Sarba
200 ron
Slovaca
200 ron
Slovena
200 ron
Ucraineana
200 ron
Araba
200 ron
Greaca
200 ron
Olandeza
250 ron
Portugheza
200 ron
Turca
200 ron
Chineza
250 ron
Daneza
250 ron
Ebraica
300 ron
Japoneza
300 ron
Norvegiana
300 ron
Persana
300 ron
Suedeza
300 ron

Suna la 0726 382 382 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
SERVICII TRADUCERI
TRADUCERI LEGALIZATE
TRADUCERI AUTORIZATE
TRADUCERI ACTE
TRADUCERI TEHNICE
TRADUCERI MEDICALE
TRADUCERI JURIDICE
@2018 eurolexic.ro