eurolexic birou traduceri0726 382 382CONTACTTARIFECLIENTITRADUCERI

Oferim traduceri de specialitate din domeniul economic si comercial, efectuate de traducatori cu experienta, autorizati de Ministerul Justitiei.

TRADUCERI FINANCIAR CONTABILE

In mediul de afaceri actual traducerile economice au un rol deosebit de important atat in comunicarea intre parteneri cat si in bunul mers al afacerilor.

Biroul nostru de traduceri ofera servicii de traduceri profesionale pentru toate documentatiile realizate atat in cadrul departamentului dvs economic si finanicar dar si pentru cele financiar bancare propuse de o entitate bancara cum ar fi traducerea documentelor dvs financiare, traducerea documentelor contabile, traducerea documentelor bancare dar si traduceri ale documentelor comerciale.

DOCUMENTE ECONOMICE TRADUSE

Realizam traduceri autorizate specifice domeniilor financiar-bancar, contabilitate si al pietelor de capital, cum ar fi:

Traduceri certificate de origine a marfii, certificat constatator, acte ale societatilor comerciale: certificate de inmatriculare, acte constitutive, acte aditionale, caziere fiscale, contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, asociere.

Traduceri bilanturi, rapoarte de audit, facturi de import/export, conditii de creditare, extrase de cont bancar, asigurari, ordin de transfer bancar.

Traduceri dosare finantare, leasing, declaratii de venit, declaratii vamale, declaratie de insotire a marfii.

Traduceri contracte comerciale, anexe la contracte, corespondenta de afaceri, caiete de sarcini.

TARIFE TRADUCERI ECONOMICE

Mai jos sunt tarifele pentru traducerea autorizata a unei pagini din domeniul financiar contabil pentru o anumita limba straina. Preturile se pot majora in functie de complexitatea textului, de volumul lucrarii si termenul de predare.

Engleza
25 ron
Franceza
27 ron
Germana
40 ron
Italiana
30 ron
Spaniola
30 ron
Bulgara
50 ron
Ceha
50 ron
Croata
50 ron
Maghiara
50 ron
Polona
75 ron
Rusa
40 ron
Sarba
50 ron
Slovaca
50 ron
Slovena
55 ron
Ucraineana
45 ron
Araba
70 ron
Greaca
55 ron
Olandeza
60 ron
Portugheza
60 ron
Turca
60 ron
Chineza
70 ron
Daneza
90 ron
Ebraica
90 ron
Japoneza
80 ron
Norvegiana
90 ron
Persana
70 ron
Suedeza
90 ron

O pagina consta in 2000 caractere cu spatii rezultate in urma traducerii. Comanda minima este de o pagina. Se ofera reduceri pentru un numar mare de pagini. Taxa de urgenta e de 50% din valoarea traducerii pentru lucrarile efectuate in aceeasi zi.

Suna la 0726 382 382 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
SERVICII TRADUCERI
TRADUCERI LEGALIZATE
TRADUCERI AUTORIZATE
TRADUCERI ACTE
TRADUCERI TEHNICE
TRADUCERI MEDICALE
TRADUCERI JURIDICE
@2018 eurolexic.ro